Warning: Attempt to read property "permalink" on bool in /customers/0/4/5/bis-reklame.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/context/meta-tags-context.php on line 308
BIS Reklame logo 2022 - hvid

Website

Her hos Bis Reklame laver vi hjemmesider i WordPress som passer til din virksomhed, og vi tager udgangspunkt i din virksomheds grafiske identitet. Vi hjælper også hvis du har en eksisterende hjemmeside, der skal have en overhalding.

Hvad er wordpress?

Din hjemmeside bliver designet i et CMS system kaldet WordPress. CMS står for Content Management System, og giver dig mulighed for selv at styre en stor del af indhold og funktionalitet på dit website.

Et website er bygget op af tre elementer; Programmet, designet og indholdet. Når du anvender et CMS, betyder det, at program og design ligger fast mens indhold i form af tekst og billeder kan redigeres af brugeren. Et Content Management System gør det dermed muligt for enhver at tilføje nye funktioner, sider, menupunkter, billeder m.m.

WordPress er baseret på det der hedder Open Source. Dette betyder at alle har adgang og lov til at tilføje og rette i den bagvedliggende kode som WordPress bygger på. Der er altså reelt ikke nogen der ejer WordPress og alle har lov til at bruge softwaren. Dette betyder også at WordPress er helt gratis for dig at bruge, når først hjemmesiden er designet og oppe at køre. Det eneste man som bruger betaler for, er design af hjemmesiden, domænenavn og webhotel.

I dag er WordPress verdens mest brugte hjemmesidesystem, og det er nemt for dig som bruger, selv at vedligeholde din hjemmeside, når først design og opsætning er på plads. Med i vores priser er et lille kursus, hvor du får en kort gennemgang af programmet og dets muligheder for opdatering af nyheder samt indsætning af tekst og billeder, så din hjemmeside bliver ved med at være dynamisk.

WordPress har tusindvis af temaer, så uanset om du vil have et fotografi tema, portfolio, en e-shop eller måske noget helt andet, så vil der altid være et tema som passer perfekt til din virksomhed.

WordPress

WordPress er SEO venligt. Det betyder at WordPress er skrevet i en kode som er attraktiv for søgemaskiner, så du vil være nemmere at finde på nettet.

Webshop

Vi udvikler din WordPress webshop med WooCommerce.

WooCommerce er en udvidelse til det populære WordPress CMS system, som gør det muligt at tilføje produkter, indkøbskurv og kasse.
WooCommerce er en af de mest populære shopping løsninger for tiden, og med god grund.

SEO

Vi opsætter din WordPress hjemmeside, så du nemt selv kan skrive SEO på alle dine sider.

Har du brug for hjælp, kan vi også sagtens lave SEO til din hjemmeside.

Google

Gør personer, der finder dig på Google Søgning og i Maps, til nye kunder via en virksomhedsprofil for din fysiske butik eller dit serviceområde.

Giv os et like, det koster ikke noget

Følg hverdagen hos Bis-Reklame

Bis Reklame