Warning: Attempt to read property "permalink" on bool in /customers/0/4/5/bis-reklame.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/context/meta-tags-context.php on line 308
BIS Reklame logo 2022 - hvid

Håndværkeren

Bis Reklame er en full service grafisk virksomhed. Det gør os i stand til at tilbyde en lang række forskellige services, og vi sætter en stolthed i at levere unikke og gennemarbejdede produkter. Vores styrke er alsidighed og specialiserede medarbejdere, der via internt samarbejde og tæt kontakt med kunderne løfter alle typer opgaver. Kvalitet og grundighed er nøgleord for os, uanset om du ønsker en tryksag, et digitalt produkt eller en totalløsning. Du finder herunder links til de mange ydelser og produkter, vi tilbyder.

Arbejdstøj

Tøj med eget logo har altid været en god måde at profilere sin virksomhed på i hverdagen. Profilbeklædningen fungerer som en levende reklamesøjle.

Se mere her.

Bildekoration

Med en markant bildekoration, gør du dig synlig i gadebilledet og spreder dit budskab hvor du befinder dig. En bildekoration kan også være med til at give et godt, udadvent og præsentabelt billede af dit firma.

Se mere her.

CVR

Vi trykker CVR-klistermærker, der både lever op til kravene om synlighed, læsevenlighed og størrelse på bogstaverne, som det er defineret af SKAT.

Byggepladsskilte

Byggepladsskilte med CVR-nummer og firmanavn er lovpligtige på byggepladser med entreprise på over 50.000 DKK i Danmark pr. 1. januar 2013.

Med et solidt byggepladsskilt  gør du dit firma synlig for omverdenen, og mange vil blive interesseret i, hvad der skal bygges, og hvem der bygger det.

Visitkort

Visitkort er noget af det allervigtigste marketingmateriale du kan have på dig. Visitkort bør være en fast del af din pung eller den mappe du har under armen, når du er ude af huset. Selv når du har fri, bør du have visitkort på dig. 

Hjemmeside

Her hos Bis Reklame laver vi hjemmesider i WordPress som passer til din virksomhed, og vi tager udgangspunkt i din virksomheds grafiske identitet.

Læs mere her. 

Reklameartikler

Med en markant bildekoration, gør du dig synlig i gadebilledet og spreder dit budskab hvor du befinder dig. En bildekoration kan også være med til at give et godt, udadvent og præsentabelt billede af dit firma.

Se udvalget her.

Flyers

Løsblade er oftest bedst at fremstille, hvis man har et enkelt, simpelt budskab, der hurtigt skal distribueres – for eksempel på en messe. Her får alle deltagere en masse informationer på kort tid som skal fordøjes.

Ser du ikke hvad du søger her?

Vi har meget mere, bare spørg!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

vi elsker udfordringer - og tilfredse kunder

Bis Reklame