Warning: Attempt to read property "permalink" on bool in /customers/0/4/5/bis-reklame.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/context/meta-tags-context.php on line 308
BIS Reklame logo 2022 - hvid

Logo Design

Her hos Bis Reklame kan vi hjælpe dig med at skabe et logo som tager udgangspunkt i din virksomheds identitet og eksisterende grafiske linjer. Vi laver logoerne i samarbejde med dig, så du har mulighed for at sætte dit personlige præg.Et af logoets primære formål er at skabe en høj grad af genkendelighed, og derfor skal det naturligvis altid være unikt og let genkendeligt. Det er desuden vigtigt, at dit logodesign fungerer både online og offline, for du skal selvfølgelig kunne bruge det både på din hjemmeside, Facebook og på dine tryksager.

Når dit logodesign lever op til disse kriterier, kan det bevare sin værdi for din virksomhed i mange år fremover. Derfor er det det hele værd at investere i et gennemarbejdet, professionelt logodesign lige fra start.

Er du på udkig efter et flot logo design. Vi tilbyder professionelt og unikt logodesign til virksomheder og organisationer i alle størrelser.

Design guide

Få skabt et fælles visuelt udtryk til de kanaler, som I kommunikerer på. Vi udarbejder mange størrelser af designmanualer – nogle blot med logo, font og farver.

Grafisk identitet

Designguiden beskriver den visuelle identitet. Designguiden indeholder regler, som er nemme at følge – og som sikrer, at der altid er samme udtryk – eksempelvis i alle dine tryksager.

Synlighed giver mere salg

Bliver din virksomhed set?

Bis bomærke
Bis Reklame