Warning: Attempt to read property "permalink" on bool in /customers/0/4/5/bis-reklame.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/context/meta-tags-context.php on line 297
BIS Reklame logo 2022 - hvid

Reklameartikler / Merchandise

Vil du skabe opmærksomhed omkring dit produkt eller firma? Så er reklameartikler, gaver eller give-away produkter optimalt at benytte sig af, specielt hvis du vil være mere synlig til events eller messer.

Hos os kan du få trykt dit budskab eller logo på vores produkter, kun fantasien sætter grænser.

Firmakrus med logo er en god reklamegave til kunder eller medarbejdere.

Kuglepenne m/logo eller gravering er en af de mest anvendte reklameartikler i dag.

Lightere med firmalogo er en oplagt reklameartikel, ideel til at repræsentere dit firma og sprede dit budskab ved landets messer og konferencer.

Et USB stik med logo/tryk er en smart reklamegave idé og vil med garanti gøre et indtryk på den, som skal modtage den.

Brug reklamebolcher, snackbæger eller chipsposer med logo på messer, til events eller ved kundemøder. Det er den perfekte give-away til de mange besøgende.

Se alle snacks her.

Balloner med logo / tryk er en god og billig måde at vise virksomhedens logo eller brand. Balloner er altid festlige og giver et godt og synligt blikfang.

Badges er en holdbar reklameartikel, som sagtens kan tåle at blive brugt igen og igen.

Vi leverer badges med nål eller magnet.

Brug reklamebolcher, snackbæger eller chipsposer med logo på messer, til events eller ved kundemøder. Det er den perfekte give-away til de mange besøgende.

Om det nu er som reklame, eller som gave til medarbejdere, kunder og leverandører: Et krus er bare noget man elsker at få. Kan man ikke lige bruge det derhjemme, har man det stående på arbejde eller omvendt.

Drikkedunke med logo er en rigtig smart reklameartikel og reklamegave til dine kunder eller medarbejdere.

Vi har flere forskellige udformninger til både tyggegummi og pastilæsker – også sukkerfri varianter og æsker i miljøvenlig emballage.

Ser du ikke hvad du søger her?

Vi har meget mere, bare spørg!

Synlighed giver mere salg

Bliver din virksomhed set?

Bis bomærke