Warning: Attempt to read property "permalink" on bool in /customers/0/4/5/bis-reklame.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/context/meta-tags-context.php on line 308
BIS Reklame logo 2022 - hvid

Tavler

En whiteboardtavle er ikke bare en whiteboardtavle – for anvendelse og behov varierer. Nogle whiteboardtavler skal for eksempel bruges i forbindelse med præsentationer på kontorer og må måske derfor gerne fremstå ekstra professionelle og eksklusive. Andre whiteboards skal måske bruges i mere kreative miljøer, hvor man nemt og hurtigt kan nedfælde idéer og kreative tanker på tavlen i farten. Tavler er generelt gode måder at holde et overblik på. 

Hvad er en whiteboard tavle?

En whiteboardtavle er et smart og moderne alternativ til en kridttavle og kan bruges til forskellige formål. Whiteboardtavler er dog lavet i et andet materiale og med en anden overflade ( de er oftest også magnetiske ) og i stedet for kridt, bruges der specielle tuscher beregnet til whiteboard, altså whiteboard markers.

Hvor bruger man en tavle?

En whiteboardtavle kan bruges forskellige steder og i forskellige rum. Du kan fx bruge en whiteboardtavle i hjemmet til private formål som indkøbslister, huskelister, madplan og skemaer. Tavlen kan også bruges som et arbejdsrelateret, praktisk og behjælpeligt redskab på dit hjemmekontor. Derudover anvendes whiteboardtavler meget ofte i virksomheder og i offentlige rum som kantiner, undervisningsrum, restauranter, møderum og meget mere.

Tavler 

En tavle kan bruges til at skrive ugeplanen op, så det er nemt at have det store overblik. På den måde er det nemlig muligt at disponere opgaver både på arbejdspladsen og i hjemmet. På kontoret kan man skabe et mere enkelt overblik over arbejdsdagen, og til hvert møde kan agendaen skrives op på tavlen. Tavlen kan også bruges til at illustrere og forklare vigtige pointer under en præsentation.

Tavle design

Vi laver lige det design du vil have på din tavle, alt fra planlægning til skema. 

Whiteboard

Skrivetavler og magnetiske tavler. Et whiteboard er en tavle med en blank, vandafvisende og ofte hvid overflade, der kan skrives på.

LEAN Tavle

En Kaizen tavle, også kaldet en Lean tavle, bruges til at holde styr på virksomhedens forbedringsaktiviteter. Den er placeret i området, hvor arbejdet udføres, og teamet bruger den, når de holder statusmøder over nye og igangværende forbedringsaktiviteter.

Procestavle

Du kan inddele din tavle, eller sætte navne på magneter, som så kan flyttes rundt på tavlen alt efter behov.

Målstyringstavle

En målstyringstavle er en visuel tavle, som hurtigt giver et overblik over status på de enkelte mål, samt om man er på rette vej i forhold til de fastsatte mål. Målstyringstavlen er desuden et godt kommunikationsværktøj til at synliggøre fremdrift, status og resultater på de mål, der er i fokus.

Opslagstavle

Uanset hvor digitaliseret nutidens virksomheder er blevet, vil der stadig være brug for en klassisk opslagstavle til små beskeder. En tavle er praktisk i både virksomhedens fælleslokaler eller arbejdsrum. Mange har også en tavle i kantinen hvor fælles beskeder eller lignende bliver slået op.

Magneter til tavle

Store eller små, du kan få magneter præcis som i ønsker. 

Tilbehør

Bredt sortiment af tilbehør til vores whiteboards. Dette varierer fra boardtusser, magneter, tavleviskere og en bred vifte af andet tavle- og planlægningstilbehør

Ser du ikke hvad du søger her?

Vi har meget mere, bare spørg!

Få overblik med en Lean tavle

Undrer du dig over, hvad Leanprincipperne er? Det er fem principper, der er særligt udviklet til at skabe effektivitet og større arbejdsomhed. Leanprincipperne består af følgende fem principper:

  • Find ud af, hvad der giver værdi for kunden.
  • Fastlæg værdikæden, der skaber værdien.
  • Skab flow i værdikæden.
  • Gennemfør kun opgaver, som du ved, kunden har behov for.
  • Skab en kultur af løbende forbedringer.

Disse fem principper skal ikke følges slavisk, men det er vigtigt at kende til tankesættet for at bruge Leanprincipperne. Lean tavler er udviklet efter disse grundprincipper. Lean tavler kaldes også forbedringstavler, og meningen med dem er, at de skal skabe bedre resultater i din virksomhed. Hvis din virksomhed følger Leanprincipperne, er en Lean tavle næsten uundværlig. Lean tavler fås i mange smarte designs, men fælles for dem alle er, at de gør det nemmere at holde et møde.

Giv os et like, det koster ikke noget

Følg hverdagen hos Bis-Reklame

Bis Reklame