Warning: Attempt to read property "permalink" on bool in /customers/0/4/5/bis-reklame.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/context/meta-tags-context.php on line 308
BIS Reklame logo 2022 - hvid

Solfilm

Hos Bis Reklame monterer vi en solfilm til effektiv afskærmning mod solen. Solfilmen kan anvendes på alle typer vinduer såsom facadevinduer, kontor eller butiksvinduer eller på bilruder. Du beskytter dine ansatte eller medpassagerer mod sollys, men også imod varme og skadelig UV-stråling.

Indeklima

Solfilm kan reducere varme fra solen med op til 77%. Sollys og varme kan besværliggøre at holde et komfortabelt indeklimaniveau konstant. Solfilm reducerer den samlede solenergi og bidrager dermed til et behageligt indeklima. Det optimale arbejdsmiljø er hverken for varmt eller for koldt og med et maksimalt indfald af dagslys. Solfilm kan være med til at skabe det optimale og komfortable arbejdsmiljø.

Øjengener

At sidde ved en computer eller kigge på en skærm, hvor sollyset rammer, er generende. Ved at mindske blænding, mindsker solfilm dermed øjengener. Mange af solfilmene indeholder ikke metaller, hvilket betyder, at flere af filmene ikke skaber uønsket reflektion, hverken indvendigt eller udvendigt (op til 1% mindre refleksion sammenlignet med vinduer uden film). Dermed fremstår bygningen intakt i sit udseende både indefra og udefra.

Beskyttelse

Ultraviolette stråler er den største årsag til at farver på interiør falmer samt forfalder. Der findes ingen film som helt kan stoppe denne proces, men solfilm kan blokere strålerne med op til 99,9% og dermed sætte en væsentlig bremse for processen. Beskyt dine aktiver som eksempelvis udstillinger i butiksvinduer eller gallerier samt værdifulde møbler – ved at forlænge deres levetid.

35%

5%

Bis Reklame