Warning: Attempt to read property "permalink" on bool in /customers/0/4/5/bis-reklame.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/context/meta-tags-context.php on line 308
BIS Reklame logo 2022 - hvid

Klistermærker

Klistermærker i bedste kvalitet med dit eget design. Du kan få runde, firkantet, konturskåret og meget mere – kun fantasien sætter grænser. Vi producere dagligt mange forskellige slags – både store og små oplæg.

Specialdesignede klistermærker på ark er en fantastisk måde at promovere dit brand, din virksomhed og dine produkter på.

Få en tekst, et logo eller hvilken som helst anden form udskåret i folie. Vælg mellem 14 forskellige farver folie, eller hvid folie med tryk. Figurskåret folie kan både bruges som reklame på butiksvinduer eller døre, på varebilen eller transportkasser, på spejle, borde, skabe og meget andet. 

Klistermærker

Få klistermærkerformet som dit logo, eller et fedt motiv der passer til dit produkt. klistermærker med tryk kan nemt og lynhurtigt klistres på dine pakker eller emballage og give dem ekstra blikfang.

Streamers

Bilstreamers kan fås som firkantede stickers, som cirkler, eller skåret ud i netop den form du ønsker. 

CVR

Vi trykker CVR-klistermærker, der både lever op til kravene om synlighed, læsevenlighed og størrelse på bogstaverne, som det er defineret af SKAT.

Skridsikker

 Gulvklistermærker har en mat og skridsikker overflade, som er R9-godkendt. Det betyder at den er egnet til fx storcentre, sportshaller mm.

Gulvmarkering

Gulvet er et overset reklameareal, som faktisk er perfekt til branding. I dag har mange nemlig mere fokus på budskaber placeret på gulvet.

Ser du ikke hvad du søger her?

Vi har meget mere, bare spørg!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

vi elsker udfordringer - og tilfredse kunder

Bis Reklame