Warning: Attempt to read property "permalink" on bool in /customers/0/4/5/bis-reklame.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/context/meta-tags-context.php on line 297
BIS Reklame logo 2022 - hvid

Byggeri

Bis Reklame er en full service grafisk virksomhed. Det gør os i stand til at tilbyde en lang række forskellige services, og vi sætter en stolthed i at levere unikke og gennemarbejdede produkter. Vores styrke er alsidighed og specialiserede medarbejdere, der via internt samarbejde og tæt kontakt med kunderne løfter alle typer opgaver. Kvalitet og grundighed er nøgleord for os, uanset om du ønsker en tryksag, et digitalt produkt eller en totalløsning. Du finder herunder links til de mange ydelser og produkter, vi tilbyder.

??

Byggepladsskilte med CVR-nummer og firmanavn er lovpligtige på byggepladser med entreprise på over 50.000 DKK i Danmark pr. 1. januar 2013.

Med et solidt byggepladsskilt  gør du dit firma synlig for omverdenen, og mange vil blive interesseret i, hvad der skal bygges, og hvem der bygger det.

Skilte til både påbud, advarsel, brand og henvisning på byggepladser eller i virksomheder.

Vi producerer det skilt som dækker dine behov og opfylder sikkerhedsmæssige krav.

Vi trykker CVR-klistermærker, der både lever op til kravene om synlighed, læsevenlighed og størrelse på bogstaverne, som det er defineret af SKAT.

Et hovedværns vigtigste opgave er at beskytte og reducere risikoen for beskadigelse af hovedet mod indtrængende og nedstyrtende genstande. Hjelmen skal fordele kraften ved slag.

Refleksskilte sikrer en optimal synlighed udendørs i døgnets mørkere timer. Et refleksskilt anvendes ofte for at advare, informere og sikre arbejdsmiljøer. 

Korrekt skiltning og afmærkning af fare på byggepladser er en væsentlig del af at opretholde et godt og sikkert arbejdsmiljø.

Tøj med eget logo har altid været en god måde at profilere sin virksomhed på i hverdagen. Profilbeklædningen fungerer som en levende reklamesøjle.

Læs mere her.

Sikkerhedssko er et absolut must for dig, der arbejder som håndværker, mekaniker, inden for industri eller på et lager, hvor du håndterer tunge ting, der kan falde ned over dine fødder, eller hvor du kan støde ind i skarpe genstande. Er der risiko for, at der falder genstande ned over dine fødder, eller at dine fødder bliver klemt, så er du godt beskyttet med et par sikkerhedssko.

Bruges blandt andet på brandudstyr som klistermærker til brandslukker, eller til eftersyn på elevatorer, maskiner, og lignende.

i tilfælde af en farlig situation. Vi har både skilte med og uden tekst, som kan hjælpe både dem der ikke kan læse, og dem som ikke kan dansk.

Bump caps yder beskyttelse mod små stød og slag, som opstår, når man rammer stillestående genstande. Bemærk at bump Caps ikke er godkendt som sikkerhedshjelm, men er beregnet til brug i områder med lav risiko for nedstyrtende genstande eller objekter i bevægelse. Bump Caps kan ikke bruges i tilfælde, hvor en sikkerhedshjelm er påkrævet. Hos Sikkerhedsgiganten fører vi flere forskellige farver og modeller. Vi laver også med tryk og broderi.

Om det nu er som reklame, eller som gave til medarbejdere, kunder og leverandører: Et krus er bare noget man elsker at få. Kan man ikke lige bruge det derhjemme, har man det stående på arbejde eller omvendt.

Har i brug for kort til jeres adgangskontrol, kantinen, printeren eller bare som visuelt ID-Kort så kan vi levere disse.

Bruges til synlighed af godkendelse af f.eks. kurser eller maskiner. 

Ser du ikke hvad du søger her?

Vi har meget mere, bare spørg!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

vi elsker udfordringer - og tilfredse kunder