Warning: Attempt to read property "permalink" on bool in /customers/0/4/5/bis-reklame.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/context/meta-tags-context.php on line 308
BIS Reklame logo 2022 - hvid

Industri

Bis Reklame er en full service grafisk virksomhed. Det gør os i stand til at tilbyde en lang række forskellige services, og vi sætter en stolthed i at levere unikke og gennemarbejdede produkter. Vores styrke er alsidighed og specialiserede medarbejdere, der via internt samarbejde og tæt kontakt med kunderne løfter alle typer opgaver. Kvalitet og grundighed er nøgleord for os, uanset om du ønsker en tryksag, et digitalt produkt eller en totalløsning. Du finder herunder links til de mange ydelser og produkter, vi tilbyder.

Eftersynsmærker

Bruges blandt andet på brandudstyr som klistermærker til brandslukker, eller til eftersyn på elevatorer, maskiner, og lignende.

Gulvmarkering

Gulvet er et overset reklameareal, som faktisk er perfekt til branding. I dag har mange nemlig mere fokus på budskaber placeret på gulvet.

Skridsikker

 Gulvklistermærker har en mat og skridsikker overflade, som er R9-godkendt. Det betyder at den er egnet til fx storcentre, sportshaller mm.

Sikkerhedsskilte

Skilte til både påbud, advarsel, brand og henvisning på byggepladser eller i virksomheder.

Vi producerer det skilt som dækker dine behov og opfylder sikkerhedsmæssige krav.

Rørmærker

Korrekt mærkning af produktions- og procesrør sikrer en bedre indsigt i installationen og kan være direkte medvirkende til, at der vindes kostbar tid – både ved de daglige rutiner, vedligeholdelsesarbejde og ved uheld.

Tavler

En whiteboardtavle er et smart og moderne alternativ til en kridttavle og kan bruges til forskellige formål. Whiteboardtavler er dog lavet i et andet materiale og med en anden overflade ( de er oftest også magnetiske ) og i stedet for kridt, bruges der specielle tuscher beregnet til whiteboard, altså whiteboard markers.

Advarselsskilte

Skilte til både påbud, advarsel, brand og henvisning på byggepladser eller i virksomheder.

Vi producerer det skilt som dækker dine behov og opfylder sikkerhedsmæssige krav.

Internskiltning

Interne skilte, og herunder dørskilte til kontor, kan være meget enkle, og have et formål – at vise kunderne og de besøgende vej.
Det kan også kombineres med udsmykningen i virksomheden. Vi kan lave sammenhængende tæpper med print, og grafik på vægge og døre.

Eksternskiltning

God skiltning og wayfinding skal både være iøjnefaldende og harmonere med omgivelser og arkitektur.

Adgangskort

Har i brug for kort til jeres adgangskontrol, kantinen, printeren eller bare som visuelt ID-Kort så kan vi levere disse.

Navneskilte gør det daglige forretningsliv lidt mere personligt, fordi de giver folk mulighed for at tiltale hinanden ved navn, hvilket gør kommunikationen mere åben.
Hvad enten det er i en butik, en klinik, en hotel reception, på en café eller ved corporate events og udstillinger vil atmosfæren altid være meget venligere, når folk kan tiltale hinanden ved navn.

Ser du ikke hvad du søger her?

Vi har meget mere, bare spørg!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

vi elsker udfordringer - og tilfredse kunder

Bis Reklame