Warning: Attempt to read property "permalink" on bool in /customers/0/4/5/bis-reklame.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/context/meta-tags-context.php on line 297

Magneter

Uanset om det er kæmpe skemaer eller at dele dine virksomhedsoplysninger ud på en bekvem måde, er magneter med tryk en fantastisk måde at sende dit budskab ud på. Magneter er en kreativ måde at annoncere salg eller organisere virksomheden internt. 

Hos bis-reklame levere vi magneter efter dit ønske og behov

Tavlemagneter i rund udgave er ekstra stærke magneter til tavler, whiteboards, køleskabe mm. Solid plastkappe er produceret til at opnå optimale farver og bedst mulige betingelser for tryk af logo.

Hos bis-reklame levere vi magneter efter dit ønske og behov

I LEAN er der fokus at ting skal sættes i system og at opgaver såvel som problemer, skal være synlige og tilgængelige. Magneter er et godt redskab til at hjælpe dem disse ting, da de fås i forskellige farver (synlighed) og nemt kan flyttes rundt, når at projektet ændrer sig.

Hos bis-reklame levere vi udskåret magnet

Disse fleksible køleskabsmagneter specialdesignes efter kundens ønske. Køleskabsmagneterne udføres i en eller flerfarvet tryk.

Magnetskilte til biler er en nem og hurtig måde at få reklame på firmabilen, hvis du ikke vil have monteret en bilstreamers fast.

 

Magnetfolien til biler sidder fast selv ved høje hastigheder. 

Hos bis-reklame levere vi tavletilbehør efter dit ønske og behov

Magnetlommen sikrer, at vigtige papirer altid er synlige, og at de ikke bliver krøllede eller snavsede med tiden. Ændrer behovet sig kan magnetlommen nemt flyttes til en ny plads, og nyt indhold kan isættes.

Ser du ikke hvad du søger her?

Vi har meget mere, bare spørg!

Giv os et like, det koster ikke noget

Følg hverdagen hos Bis-Reklame