Warning: Attempt to read property "permalink" on bool in /customers/0/4/5/bis-reklame.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/context/meta-tags-context.php on line 308
BIS Reklame logo 2022 - hvid

Flag

Skab stor opmærksomhed med et liggende reklameflag eller et højkantsflag. Mange firmaer bruger reklameflag udenfor deres domicil eller butik eksempelvis med logo og firmanavn. 

Reklame eller logoflag er eminente til at fange øjne fra forbipasserende og få blik på din virksomheds log eller budskab. Og der kan printes lige præcis det budskab som skal bruges og skiftes til en event.

Beach flag

Et beach flag eller strandflag med tilpasset print, er den helt rigtige måde at blive set på. Beachflag kommer i forskellige udformninger og størrelser. Af tilbehør til beachflag kan nævnes et spyd i jorden eller en pladefod eller krydsfod med en vægtplade eller en vandtank ovenpå. 

Vimpler

Vimplerne bruges specielt i venskabskampe, hvor holdene indbyrdes bytter deres klubvimpler inden kampstart. Den fungerer som et minde om kampen og pynter tilmed flot i klublokalet.

Flagstang

Flagene kan tilpasses Jeres logo, om det er højformat eller tværformat, og fås endvidere med extendersystemer, som sørger for at flaget er konstant synligt, uanset vejrforhold. 

Bådvimpler

Båd vimpler bruges ofte til at vise et familiesymbol, nationalt flag eller logoet på din dock. Har du en båd og vil vise dig ved at have dit eget personlige flag

Papirflag

Papirflag med tryk er gode til messer, events, demonstrationer, fest lejligheder generelt. Papirflag med logo er en billig og effektfuld reklame.

Flagranker

Flagranker/Guirlander med tryk i jeres eget design. flagranker er godt blikfang når et budskab skal være synligt, festligt til firmafesten, til at vise menuer i restauranten, der er mange muligheder.

Nationalitet

Vi kan leverer (næsten) alle slags landeflag.

Kageflag

Kageflag med jeres eget logo. Ideelle til firmafester, messer eller andre events, hvor der er forfriskninger. 

Ser du ikke hvad du søger her?

Vi har meget mere, bare spørg!

Giv os et like, det koster ikke noget

Følg hverdagen hos Bis-Reklame

Bis Reklame