Warning: Attempt to read property "permalink" on bool in /customers/0/4/5/bis-reklame.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/context/meta-tags-context.php on line 308

Messe & Event

Her hos Bis Reklame kan vi imødekomme alle typer opgaver indenfor udstillingssystemer, om det er roll-ups til mindre events og udstillinger, eller store displays til messer.

Vi kan tilbyde professionel rådgivning, som kan hjælpe med det helt rigtige valg af udstillingssystemer.

Messedisk

En messedisk gør det indbydende for potentielle kunder at komme over og møde dig og se det du kan tilbyde.

Beach flag

Beachflag er en nem og billig måde at skabe synlighed om dit logo eller budskab.

Roll up

En roll-up er ideel at have stående til messer eller som fast inventar i firmaets reception. Roll-up kan let pakkes sammen i den medfølgende taske.

Når man er på messe, til motionsløb eller lignende, kan det nemt blive til en lang og udmattende dag med varm og dårlig luft. De allerfleste mennesker vil derfor glædeligt tage imod dit flaskevand, 

Brug reklamebolcher, snackbæger eller chipsposer med logo på messer, til events eller ved kundemøder. Det er den perfekte give-away til de mange besøgende.

Se alle snacks her.

Muleposer

Muleposer ses stadig ofte i mange forretningsmæssige sammenhænge, og er derfor stadig en super god måde at kommunikere et budskab eller et brand på. Brug eksempelvis muleposer i forbindelse med et seminar, på messestanden, som hand-outs eller som ta’ selv i receptionen.

Ser du ikke hvad du søger her?

Vi har meget mere, bare spørg!

Giv os et like, det koster ikke noget

Følg hverdagen hos Bis-Reklame

Bis Reklame