Warning: Attempt to read property "permalink" on bool in /customers/0/4/5/bis-reklame.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/context/meta-tags-context.php on line 308

Tryksager

Vi producerer individuelle tryksager – store som små oplæg.
Få gavn af vores fremragende kvalitet og vores hurtige leveringstider. Normal produktionstid på de fleste tryksager er 5-7 arbejdsdage fra godkendt korrektur – som regel har du også mulighed for at tilkøbe ekspresproduktion.

Du finder herunder links til de mange ydelser og produkter, vi tilbyder.

Foldere

Foldere er en perfekt måde at informere læseren kort om nye tiltag, tilbud eller lignende. Den kan fx også bruges som kursusprogram, indbydelse eller menukort.

Visitkort

Visitkort er noget af det allervigtigste marketingmateriale du kan have på dig. Visitkort bør være en fast del af din pung eller den mappe du har under armen, når du er ude af huset. Selv når du har fri, bør du have visitkort på dig. 

Flyers

Løsblade er oftest bedst at fremstille, hvis man har et enkelt, simpelt budskab, der hurtigt skal distribueres – for eksempel på en messe. Her får alle deltagere en masse informationer på kort tid som skal fordøjes.

Postkort

Postkort kan også bruges til at promovere en bestemt begivenhed, et nyt produkt eller evt. bruges som julekort til dine kunder.

Plakater

Plakater gør opmærksom på dit budskab i større format. Ligesom med meget anden markedsføring, er det godt at fokusere på et enkelt budskab, der er nemt at huske for kunden.

Hæfter

Hæfter kan laves til alle formål – foreningsblade, klubblade, månedsblade, koncertprogrammer, menukort, manualer og produktkataloger.

Blokke

Mange virksomheder har brug for blokke – og hvis det skal være tilpasset virksomhedens profil skal det også være med virksomhedens logo, slogan eller noget helt tredje, som både medarbejdere og kunder enten allerede forbinder eller helst skal forbinde med din virksomhed fremover.

Brevpapir

En virksomheds brevpapir, designet med firmaets logo eller slogan, er et vigtigt brandingværktøj. 

Kalender

Virksomhedens egen kalender, til omdeling og internt brug.

Ser du ikke hvad du søger her?

Vi har meget mere, bare spørg!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

vi elsker udfordringer - og tilfredse kunder

Bis Reklame