Warning: Attempt to read property "permalink" on bool in /customers/0/4/5/bis-reklame.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/context/meta-tags-context.php on line 308
BIS Reklame logo 2022 - hvid

Facade

Skab sammenhæng i dine facader og bygninger og tiltræk opmærksomhed om porte og indgangspartier. Udbyg kendskabet til virksomhedens logo og identitet gennem et smukt og effektivt facadesign.

Styrk dit brand og skab ensartethed og en rød tråd i et kædesamarbejde gennem sammenhængende facader som naturligvis også kan have indbygget lys.

Bogstaver

Figurskårne skilte er perfekte som facadeskilt eller dørskilt, så besøgende og forbipasserende kan se, hvor du holder til.

Åbningstider

Få dine åbningstider synliggjort og præcis som du ønsker dem, så de passer til omgivelser og jeres profil.

Vindues folie

Dekorer dine vinduer med firma logo, reklame- og informativetekster, mønstre og måske din hjemmeside adresse i lyse folie farver eller i sandblæst folie, det giver en fantastisk flot udtryk og den bedste synlighed.

Udhæng

Står du og mangler et skilt til din facade? Så er et galgeskilt med god sandsynlighed det rette til dig. Udhængsskilte, som det også kaldes, er stilfulde og elegante skilte, som kan gøre din facade på din bygning mere attraktiv og indbydende.

Ser du ikke hvad du søger her?

Vi har meget mere, bare spørg!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

vi elsker udfordringer - og tilfredse kunder

Bis Reklame