Warning: Attempt to read property "permalink" on bool in /customers/0/4/5/bis-reklame.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/context/meta-tags-context.php on line 308
BIS Reklame logo 2022 - hvid

Reklamegaver

At forære reklamegaver væk er en af de ældste og mest effektive måder at vise taknemmelighed på overfor kunder, partnere og medarbejdere og endda ledere!

Vil du gerne udtrykke taknemmelighed og samtidig vise, at du er miljøbevidst? Så tjek vores udvalg af miljøvenlige firmagaver fremstillet af bæredygtige- eller genbrugsmaterialer. Firmagaver bidrager desuden til opfattelsen af din virksomhed. Gå ikke glip af muligheden for at få positioneret din virksomhed fordelagtigt i markedet.

Vin poser

Få din gave på flaske til at skille sig ud fra resten ved at indpakke den i denne stilede og elegante vinpose.

Posen er Fairtrade

Gaveæske

Hvad er et produkt uden den helt rigtige indpakning? Æsker med tryk kan bruges som emballage med ekstra informationer, eller til at sende en vare ud til dine kunder – de er nemlig lavet af beskyttende bølgepap.

Muleposer

Muleposer ses stadig ofte i mange forretningsmæssige sammenhænge, og er derfor stadig en super god måde at kommunikere et budskab eller et brand på. Brug eksempelvis muleposer i forbindelse med et seminar, på messestanden, som hand-outs eller som ta’ selv i receptionen.

Promo gave

Det er ofte enkle gaver, der kan bære din virksomheds budskab og logo, men vi har også et væld af forskellige gadgets, der giver dig mulighed for at brande dit firma med professionelt udstyr. 

Ser du ikke hvad du søger her?

Vi har meget mere, bare spørg!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

vi elsker udfordringer - og tilfredse kunder

Bis Reklame