Indendørs -og udendørs skilte

Skiltning har mange formål, men først og fremmest er det for at markedsføre og informere. Så når du investerer i skilte, er der en del som skal overvejes. Hvilket budskab skal skiltet sende, hvor langt fra skal skiltet kunne ses, hvilke materialer skal benyttes osv.

Et skilts layout siger meget om din virksomhed, det er vigtigt at dine skilte afspejler det som din virksomhed står for. Alt fra materiale, skrifttype, logo og andre designs er afgørende for, hvordan dit skilts budskab bliver modtaget. Mangel på eller misvisende skiltning skaber irritation, hvorimod korrekt skiltning med klare budskaber, giver et mere positivt indtryk af virksomheden.

Hos Bis Reklame har vi eget skilteværksted, hvor vi producerer det meste.

Videoovervågning / Alarmskilte

Når indbrudstyven går rundt omkring dit hus vil det første, som de ser efter være alarmskilte eller klistermærker på dine vinduer. Det fortæller tyven, at her er installeret en tyverialarm og derved viser statistikken, at tyven går videre til et andet hus, som ikke har et alarmskilt.

Vi producere både alm. alarmskilte eller klistermærker.

Lovpligtige byggeplads / mæglerskilte

Byggepladsskilte med CVR-nummer og firmanavn er lovpligtige på byggepladser med entreprise på over 50.000 DKK i Danmark pr. 1. januar 2013.

Med et solidt byggepladsskilt / mæglerskilt gør du dit firma synlig for omverdenen, og mange vil blive interesseret i, hvad der skal bygges, og hvem der bygger det.

Et byggepladskilt / mæglerskilt er rigtig god reklame for dig – og du behøver ikke løfte en finger for at få hundredevis eller måske endda tusindevis af eksponeringer hver dag.

Bryllupsskjold / bryllupsskilte

Super flotte bryllupsskjold til æresporten. Ud over at pynte ved æresporten er skjoldet en gave til brudeparret som vil være et minde om den store festdag.

Har du special ønsker til farve, design, tekst eller lignende, så kontakt os og vi finder sikkert en løsning til dig.

Sikkerhedsskilte

Skilte til både påbud, advarsel, brand og henvisning på byggepladser eller i virksomheder.

Vi producerer det skilt som dækker dine behov og opfylder sikkerhedsmæssige krav.