Warning: Attempt to read property "permalink" on bool in /customers/0/4/5/bis-reklame.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/context/meta-tags-context.php on line 308
BIS Reklame logo 2022 - hvid

Snacks med logo

Fordelen ved slik og snacks med logo over almindelig markedsføringsmateriale står klar- lækre salgsfremmende produkter er individuelle og skræddersyet til dine kunder. Produkter der fanger- ikke alene af deres originalitet men også kreativitet og gode smag. Vi står på mål for kvalitet og vil ligger en ære i at være din faste leverandør, indenfor sød reklame.

Bolsjer

Her finder du et stort udvalg af velsmagende, dansk producerede bolcher, som du kan få din virksomheds logo trykt på. Du kan også vælge dem uden tryk, hvis det er ønsket.

Click mix

Click Mix er en dejlig blanding af vingummi, lakrids, konfekt og skum. Et populært valg. Et bæger snacks med logo tryk på låget er ideel for dig at have med på messestanden,

Nødder

Giv dine kunder en “smags” oplevelse når de eksempelvis besøger din virksomhed, din messestand eller din butik. Del et lille bæger snacks med logo låg ud til dem,

Lakrids

Vores velsmagende choko lakridskugler med smag af karamel, hindbær eller lakrids, pakket i transparent dåse og sort skruelåg

Pastiller

Du får tryk på for- og bagside. Du kan tilmed have budskaber på tre små sider, samt i flappen på låget. 

Tyggegummi

 Tyggegummi pakker med logo tryk er en nem og effektiv måde at få sit budskab ud til folk på. Reklameslik som tyggegummi har en høj interesse og en stor gemmeværdi hvorfor dit firma bliver husket og set over længere tid.

Slikkepinde

Slikkepind i klassisk kugleform, indpakket i folie med dit budskab og design. Mange spændende smagsvarianter at vælge mellem:

Perbermynte
Lakrids
Skovbær
Jordbær
Æble
Karamel
Hindbær
Cola
Kirsebær

Chips

Giv dine kunder en “anderledes” oplevelse når de eksempelvis besøger din virksomhed, din messestand eller din butik. Del en lille pose med lækre sprøde chips med logo ud til dem, og overrask dem på en positiv måde.

Chokolade

Delikate chokolade lakridskugler med smag af karamel, hindbær og lakrids. Leveres indpakket i cellofan, stablet og afsluttet med lille sløjfe. Alle tiders gaveidé. Flot etikette på bøtten passende på gældende årstid.

Ser du ikke hvad du søger her?

Vi har meget mere, bare spørg!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

vi elsker udfordringer - og tilfredse kunder

Bis Reklame