Warning: Attempt to read property "permalink" on bool in /customers/0/4/5/bis-reklame.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/context/meta-tags-context.php on line 308
BIS Reklame logo 2022 - hvid

??

Bis Reklame er en full service grafisk virksomhed. Det gør os i stand til at tilbyde en lang række forskellige services, og vi sætter en stolthed i at levere unikke og gennemarbejdede produkter. Vores styrke er alsidighed og specialiserede medarbejdere, der via internt samarbejde og tæt kontakt med kunderne løfter alle typer opgaver. Kvalitet og grundighed er nøgleord for os, uanset om du ønsker en tryksag, et digitalt produkt eller en totalløsning. Du finder herunder links til de mange ydelser og produkter, vi tilbyder.

Hos bis-reklame levere vi foldere efter dit ønske og behov
Foldere

Foldere er en perfekt måde at informere læseren kort om nye tiltag, tilbud eller lignende. Den kan fx også bruges som kursusprogram, indbydelse eller menukort.

Hos bis-reklame levere vi visitkort efter dit ønske og behov
Visitkort

Visitkort er noget af det allervigtigste marketingmateriale du kan have på dig. Visitkort bør være en fast del af din pung eller den mappe du har under armen, når du er ude af huset. Selv når du har fri, bør du have visitkort på dig. 

Hos bis-reklame levere vi flyers efter dit ønske og behov
Flyers

Løsblade er oftest bedst at fremstille, hvis man har et enkelt, simpelt budskab, der hurtigt skal distribueres – for eksempel på en messe. Her får alle deltagere en masse informationer på kort tid som skal fordøjes.

joyfull giftcard 2022
Plakater

Plakater gør opmærksom på dit budskab i større format. Ligesom med meget anden markedsføring, er det godt at fokusere på et enkelt budskab, der er nemt at huske for kunden.

joyfull giftcard 2022
Plakater

Plakater gør opmærksom på dit budskab i større format. Ligesom med meget anden markedsføring, er det godt at fokusere på et enkelt budskab, der er nemt at huske for kunden.

Giv os et like, det koster ikke noget

Følg hverdagen hos Bis-Reklame

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

vi elsker udfordringer - og tilfredse kunder

Bis Reklame