Warning: Attempt to read property "permalink" on bool in /customers/0/4/5/bis-reklame.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/context/meta-tags-context.php on line 308
BIS Reklame logo 2022 - hvid

Bannere

Bannere med tryk er perfekt til dig, der vil opnå maksimal synlighed.
Bannere er nemlig perfekte til større reklamearealer. De er super anvendelig til mange forskellige formål og begivenheder, såsom kommende events, reklamer til stilladser, budskaber på facader m.v.

Hos bis-reklame levere vi banner efter dit ønske og behov

Alt kan lade sig gøre. Vi kan lave små bannere med tryk, f.eks. kun 30 cm lange, eller vi kan sætte flere baner sammen, og producere bannere, der kan dække et hegn, en mur, eller endda en hel bygning. Husk, at et banner hurtigt kan virke meget lille, når man er langt væk. Så skal dit banner f.eks. ses fra vejen, eller hænger det meget langt oppe på en husfacade, så skal det være meget større end man umiddelbart ville tro.

Kvaliteter leveres efter ønske og behov, PVC er dog det mest benyttede materiale, som ligeledes leveres i en vindvenlig struktur, som udmærker sig til stilladser, samt andre vindfølsomme områder.

Bannerne leveres klar til at hænge op med forskellige opsætningsmuligheder: plastskinne/vægtstang, kantbånd, øjer, vulst, løbegang m.v.

 

Hos bis-reklame levere vi banner efter dit ønske og behov
Stofbannere

Stofbannere er den klassiske bannertype på tæt og kraftigt stof. Farverne fremstår lidt mere matte på dette materiale. Du skal desuden være opmærksom på, at stof kan strække sig op til 2 cm. Har du et motiv der skal gå hen over flere bannere, må du derfor gerne give os besked. Du kan anvende stofbannere til reklame, som borddug på dit ståbord eller disken på messe, som gardin eller for at dele et kontorrum.

Hos bis-reklame levere vi banner efter dit ønske og behov
Presenningsbannere

Bannere med tryk på presenning ligner en voksdug, med en glat og vandfast overflade der kan tåle vind og vejr. Farverne fremstår kraftige og lysende på overfladen, og man kan nemt tørre banneret af med en fugtig klud. Presenning er helt tæt, så hverken vind eller lys kan trænge igennem. Hvorfor ikke bruge et presenningsbanner som en kreativt voksdug på et bord? Det er også helt vandfast, så det kunne også bruges til at dække cykler eller udstyr til, og stadig fungere som reklamebærer.

Hos bis-reklame levere vi mesh banner efter dit ønske og behov
Stilladsbannere

Stilladsbannere skal du anvende de steder, hvor de er udsat for vind, f.eks. hvis banneret skal hænge frit mellem to træer eller flagstang. Materialet har små huller, så vinden kan trænge igennem, og banneret ikke bliver rivet i stykker. Fra afstand kan du i øvrigt ikke se hullerne. Har du flere mindre stilladsbannere, kan de spændes op mellem pæle og på den måde bruges som indhegning eller afspærring med dit budskab, f.eks. til et motionsløb i byen.

Hos bis-reklame levere vi specialle bannere efter dit ønske og behov
Specialproduktioln

Vi producere også ekstra store bannere på mål efter dit ønske.

Ser du ikke hvad du søger her?

Vi har meget mere, bare spørg!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

vi elsker udfordringer - og tilfredse kunder

Bis Reklame