Over 60% af alle danske virksomheder er på Facebook.

Facebook er det mest populære sociale medie i Danmark. Se bare på din omgangskreds – hvem har ikke en Facebook-profil i dag. På Facebook venter en enorm gruppe af potentielle kunder, som du for relativt få kroner, kan nå via den rigtige markedsføring.

Facebook er et stærkt markedsføringsredskab. Mange virksomheder benytter Facebook til kampagner, tilbud, produktnyheder og konkurrencer.

Kunderelationer er afgørende for din virksomhed. Facebook giver dig mulighed for at møde dine kunder i øjenhøjde, netop der hvor de slapper af og er åbne for indtryk og budskaber.

Det betyder, at du på Facebook har en meget bedre mulighed for at komme tæt på dine kunder, end du har gennem de fleste andre kommunikationskanaler. På Facebook kommunikerer dine kunder med deres venner om interesser og oplevelser, og de deler vigtige livsbegivenheder åbenhjertigt med hinanden.

Med andre ord dyrker de deres relationer, og det er det, din virksomhed også skal gøre. Hvis du formår at gøre din virksomhed interessant her, har du mulighed for at skabe en tæt relation med kunden og dermed også opnå en større og vigtigere plads i hans bevidsthed. Og det betaler sig i længden.

Vi tager udgangspunkt i din virksomheds grafiske identitet, og laver en sammenhæng mellem din eventuelle hjemmeside og papirlinje, så din virksomhed kan genkendes. Vi hjælper med at producere flot grafisk materiale som bliver lagt på din Facebook profil, såsom profil- og coverbillede samt billeder til opslag.